nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Yogamat Studio


Bent u op zoek naar een echte topper op het gebied van yogamatten? Overweeg dan de yogamat Studio! Samen met de Yin Yang yogamat behoort de Studio yogamat tot onze meest verkochte matten. De structuur van de yogamat Studio wordt als zeer prettig ervaren. Wellicht komt dit door de dikte van de mat, die nét even dikker is dan gebruikelijk (0,5 mm). Dat maakt de yogamat Studio tot een perfecte yogamat voor beginners én professionele beoefenaars van yoga. Wanneer u voor dit product kiest, weet u zeker dat u er jarenlang plezier van zult hebben!
 

Topkwaliteit snel bij u in huis

Het online bestellen van kwalitatief hoogwaardige yogamatten is uiterst gemakkelijk en veilig. Bovendien kunnen we zorgen voor een snelle levering. Bestelt en betaalt u vandaag uw favoriete yogamat(ten) vóór 16.00 uur? Dan zien wij erop toe dat de bestelling dezelfde dag nog wordt verzonden. In de meeste gevallen betekent dat dat u de yogamat de volgende dag al in huis heeft. De Yogamatten Winkel kiest alleen de beste producten bij het samenstellen van het assortiment. U kunt dus altijd uitgaan van topkwaliteit. 
 

Ook per set te bestellen

Kiest u voor de yogamat Studio, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Niet alleen kunt u de kleur kiezen die het beste bij u past, ook zijn er diverse opties wat aantallen betreft. U kunt uiteraard gewoon een losse yogamat bestellen, maar het is ook mogelijk om een set te bestellen. We bieden bijvoorbeeld sets aan bestaande uit zes, twaalf of 24 yogamatten. Bestelt u gelijk voor uw yogaclub, uw vriendinnen of collega’s? Dan is een set voor u voordeliger. De yogamatten hoeven bovendien niet allemaal dezelfde kleur te hebben. Tijdens het bestellen kunt u in het opmerkingenkader vermelden hoe u de kleurverdeling het liefst zou zien. Wij gaan dit dan voor u regelen. Wilt u meer weten over De Yogamatten Winkel of onze service? Neem dan gerust contact met ons op, dit kan op verschillende manieren.


 
Bezig met laden...
Yogamat Studio Nature
€ 27,95

Prijs per stuk

Yogamat Studio Rood
€ 27,95

Prijs per stuk

Yogamat Studio Oranje
€ 27,95

Prijs per stuk

Yogamat Studio Blauw
€ 27,95

Prijs per stuk

Yogamat Studio Paars
€ 27,95

Prijs per stuk

Yogamat Studio Zwart
€ 27,95

Prijs per stuk

Yogamat Studio Groen
€ 27,95

Prijs per stuk

Aanbieding
Yogamat Studio 6 stuks
Yogamat Studio 6 stuks
€ 173,70 € 155,00

Prijs per 6 stuks

Aanbieding
Yogamat Studio 12 stuks
Yogamat Studio 12 stuks
€ 347,40 € 300,00

Prijs per 12 stuks

Aanbieding
Yogamat Studio 24 stuks
Yogamat Studio 24 stuks
€ 694,80 € 590,00

Prijs per 24 stuks