nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Yogamat aanbieding


Welke producten u ook aanschaft, online of ‘gewoon’ in de winkel, korting is altijd welkom. Bij De Yogamatten Winkel kunt u eveneens profiteren van extra voordeel. Bent u op zoek naar meerdere yogamatten, waarmee u bijvoorbeeld uw yogastudio, vriendengroep of collega’s kunt verblijden? Dan vindt u op deze pagina verschillende sets. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor 6 yogamatten, maar ook voor 12, 15 of 24 stuks. Wanneer u ervoor kiest om meerdere matten tegelijk te bestellen, bieden wij u een extra scherpe prijs. Zo heeft u het plezier van kwalitatief hoogwaardige producten én van een aantrekkelijke yogamat aanbieding.

 

Zelf de samenstelling van kleuren bepalen

We kunnen ons voorstellen dat u niet per se yogamatten met allemaal dezelfde kleur wil bestellen. Iedereen heeft tenslotte een andere smaak. Het kan ook zijn dat u naar een kleur op zoek bent die goed past bij uw huisstijl. Waar u ook naar op zoek bent, u kunt bij ons zelf bepalen welke samenstelling van kleuren u afneemt. Tijdens het bestellen vult u simpelweg uw voorkeuren in. Wij gaan er dan voor zorgen dat uw bestelling volledig aansluit op uw wensen. Dat wil echter niet zeggen dat wat u op deze pagina ziet, ‘alles’ is. Was u op zoek naar een ander aantal? Laat het ons dan vooral weten! Ook dan kunt u bij ons terecht voor de scherpste yogamat aanbieding. 
 

De service van De Yogamatten Winkel

Wilt u uw set met yogamatten graag al snel in huis hebben? Bestel en betaal ze dan vandaag nog vóór 16.00 uur! Wij kunnen er dan namelijk voor zorgen dat uw bestelling dezelfde dag nog wordt verzonden. Omdat alle yogamatten via PostNL worden verstuurd, zijn ze er vaak de volgende dag al. Klinkt dit goed? Maak dan hier op de pagina uw keuze! Heeft u nog vragen over onze producten of over De Yogamatten Winkel, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte yogamat(ten). 


 
Bezig met laden...
Aanbieding
Yogamat Studio 6 stuks
Yogamat Studio 6 stuks
€ 173,70 € 155,00

Prijs per 6 stuks

Aanbieding
Yogamat Studio 12 stuks
Yogamat Studio 12 stuks
€ 347,40 € 300,00

Prijs per 12 stuks

Aanbieding
Yogamat Studio 24 stuks
Yogamat Studio 24 stuks
€ 694,80 € 590,00

Prijs per 24 stuks