nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Wollen yogamat


Een wollen yogamat, gemaakt van schapenwol. Misschien kende u het nog niet, maar wij kunnen u garanderen: als u dit eenmaal heeft geprobeerd, wilt u niet anders meer! Wij hebben in het verleden al veel wollen yogamatten getest, maar de schapenwollen yogamat die u hier in ons assortiment vindt is de enige die aan onze strenge kwaliteitseisen voldoet. Lijkt het u ook prettig om yoga eens op een andere manier te ervaren, en te genieten van extra comfort? Dan is een wollen yogamat wellicht iets voor u!

 

Wat u kunt verwachten

Een schapenwollen yogamat van De Yogamatten Winkel is extra stevig uitgevoerd. De rand van de wollen yogamat is gezoomd, waardoor de wol aan de zijkanten van de mat niet loslaat. Bij andere materialen worden haartjes los geplaatst, maar bij deze matten is het meer alsof u een echte vacht als mat gebruikt. Het voordeel hiervan is dat de wol niet te snel loslaat. Ook zorgt het ervoor dat de mat wat stroever is, zonder daarbij direct oncomfortabel te zijn. U zult niet snel wegglijden zoals bij gladde wol met los geplaatste haartjes wel het geval zou zijn. 
 

Waarom wol

Mensen die een gewone yogamat niet prettig vinden, om welke reden dan ook, kunnen met een gerust hart een wollen yogamat proberen. De zachte wol voelt prettig aan. Niet alleen tijdens de yoga-oefeningen zelf, maar bijvoorbeeld ook tijdens het mediteren of andere rustmomenten voor en na de yoga. Bovendien zorgt een wollen yogamat ervoor dat u geen last heeft van een koude ondergrond. Klinkt dit u allemaal goed in de oren? Bestel op deze pagina dan gelijk de wollen yogamat, en wie weet heeft u die morgen al in huis. Bestelt en betaalt u vóór 16.00 uur, dan kunnen we de yogamat van uw keuze namelijk dezelfde dag nog verzenden.
Bezig met laden...