nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Goedkope Yogamat


Een goedkope yogamat koopt u natuurlijk online bij De Yogamatten Winkel! Wanneer wij het hebben over een goedkope yogamat, bedoelen wij de yogamat Yin Yang uit ons assortiment. Deze mat kent een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is geschikt voor bijvoorbeeld beginners en kinderen. Bent u ook op zoek naar een stevige yogamat, die u toch voorziet van de nodige comfort? Dan is dit de mat voor u. U kunt de yogamat Yin Yang bij ons in verschillende kleuren bestellen, en naast losse exemplaren kunt u bij De Yogamatten Winkel ook sets kopen. Dan koopt u bijvoorbeeld in één keer 6, 12 of 24 Yin Yang yogamatten! U profiteert dan van extra voordeel. 
 


 

Goede kwaliteit, goede prijs

De Yin Yang yogamat is een goed voorbeeld van een goedkope yogamat, waarbij u niet inlevert als het gaat om kwaliteit. Ook is de Yin Yang zeer geschikt voor gebruik in de buitenlucht, bijvoorbeeld op het strand of in het bos. Bovendien is het door de dikte en het gewicht een ideale mat om mee te nemen! Ondanks de aantrekkelijke prijs zult u met deze mat niet ervaren dat hij wegglijdt of uitrekt, zoals met andere goedkope yogamatten het geval kan zijn. U mag altijd uitgaan van topkwaliteit! 

 

Service van De Yogamatten Winkel

Wilt u kennismaken met yoga, of weet u gewoon nog niet zeker of het een blijvende hobby is? Dan is de Yin Yang yogamat een uitstekende investering. U bestelt deze gemakkelijk via onze website. Bestelt en betaalt u vóór 16.00 uur? Dan kunnen we uw goedkope yogamat dezelfde dag nog verzenden! Binnen Nederland hanteren wij altijd een bedrag van 4,95 euro aan verzendkosten. Heeft u vragen over De Yogamatten Winkel of over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.