nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Eco Yogamat


De Eco yogamat is misschien wel het beste product dat wij vanuit ons assortiment kunnen bieden. U wilt tenslotte toch ook bijdragen aan een gezond milieu, door voor de juiste producten te kiezen? Het milieuvriendelijke rubber van de Eco yogamat voelt superzacht aan en u zult merken dat geen enkele andere yogamat kan tippen aan het comfort dat u van deze Eco yogamat ervaart. U vindt in ons assortiment verschillende soorten Eco yogamatten, die tevens in diverse kleuren verkrijgbaar zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een yogamat Earth, die gemaakt is van TPE (thermische plastic elastomeer). Deze soort rubber is milieuvriendelijk en bevat geen PVC, latex of natuurlijke rubber.
 
Ook bieden wij yogamatten waar jute in is verwerkt. Hierdoor zijn deze matten extra stevig. 

 

Uitgebreid getest: voor u alleen het beste!

Bij De Yogamatten Winkel vindt u de beste yogamatten voor aantrekkelijke prijzen. We zorgen steeds weer voor een breed assortiment met daarin yogamatten van topkwaliteit. Door yoga te beoefenen, laat u al zien dat u graag gezonde keuzes maakt voor uw lichaam. Het gebruiken van een goede Eco yogamat is dan geen overbodige luxe! De yogamatten uit de Yogamatten Winkel zijn allemaal uitgebreid getest. Natuurlijk door deskundige yoga-instructeurs, maar ook door veel tevreden klanten die u zijn voorgegaan!
 

Bestel uw favoriete exemplaar

Wilt u uzelf ook verwennen met een Eco yogamat, omdat u wel een cadeautje heeft verdiend? Of wilt u gewoon het meeste uit uw yoga-ervaringen halen? Bestel dan gemakkelijk en snel uw yogamat via deze website. Hieronder kiest u de mat die het beste bij u past. Heeft u uw bestelling vóór 16.00 uur geplaatst en betaald, dan kunnen wij de yogamat nog dezelfde dag naar u verzenden via TNT Post. Wilt u meer weten over De Yogamatten Winkel of onze yogamatten, zoals de Eco yogamat? Twijfel niet en stel uw vragen via ons contactformulier! Wij helpen u graag verder.  
Bezig met laden...
Yogamat Earth, 6mm, Creme-Antraciet
€ 37,50

Prijs per stuk

Yogamat Earth, 6mm, Violet-Blauw
€ 37,50

Prijs per stuk

Yogamat Earth, 6mm, Oranje-Paars
€ 37,50

Prijs per stuk

Yogamat Naturel (Creme/Katoen)
€ 77,50

Prijs per stuk

Yogamat Zwart
€ 77,50

Prijs per stuk